A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

6

Honnan tudod, hogy érdemes-e...

2016.07.06 - szerda

Honnan lehet tudni, hogy, érdemes-e egy ilyen céggel hosszú távon foglalkozni? Hát, ha az nem elég, hogy 24-ik, akkor azt talán mond valamit, hogy 20 éves, 160 országban van jelen, Magyarországon 7 éve és én illetve hát a családom több mint fél éve fogyasztjuk a termékeit és elmondhatom, hogy kiválóak.

Az okosok azt mondják, 10 szempontot kell megnézni, ha egy MLM céggel kezdeni akarsz valamit. Ha mind a tíz kérdésre igen a válasz, akkor érdemes belevágni, mert szinte biztosított a siker. Én is megfogalmaztam ezeket a kérdéseket:

Van-e valamilyen termék a rendszerébe? Igen, a DXN rendszerében több mint 100 saját gyártású és több féle kiváló minőség tanúsítvánnyal ellátott termék található, amelyeket a cég Malajziai központjában környezetbarát és fentartható módon gyárt. A termékek elsősorban több féle gyógyhatású gomba, alga és más gyógynövény alapú termékek, mint élelmiszerek, italok, táplálék kiegészítők, személyi higiéniai termékek, kozmetikumok. A kínálat folyamatosan bővül.

A cég a termékforgalomra térít vissza és nem a belépésre? Igen, a DXN csak és kizárólag a termékvásárlások után térít vissza a minősített törzsvásárlóinak (a minősítéses követelménye 100 PV/hónap). A PV a Point Value angol kifejezés rövidítése, ami pontértéket jelent. A DXN belső rendszere pontérték alapján tartja nyilván a különböző törzsvásárlói csoportok termékforgalmát és ez az alapja a különböző minősítéseknek (poziciók), amelyek után az adott törzsvásárló egyre nagyobb visszatérítéseket kap. A cég törzsvásárló regisztrálásra nem fizet semmiféle jutalékot, jutalék csak és akkor keletkezik, ha valaki regisztrál és terméket vásárol. A cég alapvető üzletpolitikája a törzsvásárlókra épül és nagyon fontos, hogy ők elégedett és márkahű vásárlók legyenek. Azt, hogy aztán néhányukból a termék nagykövete válik, a „csak” hab a tortán.

A vállalat elsősorban termékeket szándékszik eladni és nem pozíciókat? Igen, a DXN termékalapú MLM üzlet, tehát a törzsvásárlónak minél nagyobb a saját, és a csoportjában lévő törzsvásárlók forgalma, annál jobb pozícióba kerül. Nagyon fontos, hogy a PV forgalmam folyamatosan halmozódik, azt a törzsvásárló soha nem veszíti el. Ha a törzsvásárló és az általa beszerzett törzsvásárlók forgalma egy adott pillanatban átlépi a 4.500 PV pontot, akkor a törzsvásárlót már STAR AGENTNEK (SA) nevezik. Ezt egyszerűen lefordítva azt jelenti, hogy neki köszönhetően kb. 400 ember vásárolta meg a napi egy egészséges kávéját, vagy 33 ember egy éven át, minden nap ivott gyógynövény kivonattal dúsított kávét legalább egyszer. E szint felett még további szintek sokasága van, ami motivációs alapot képezz arra, hogy a SA nem hagyja abba a termékek népszerűsítését.

Nincs összefüggés a csatlakozók száma és a megkeresett pénz mennyisége között? Igen, a jutalék mértéke csak a forgalmazott termékmennyiségtől függ. Egy havi adag Spirulina például 20 PV értékű, a mi családunkéban csak a szűk család 8 dobozzal fogyaszt el minden hónapban, ami már önmagában 160 PV, ami azt jelenti, hogy ha valaki semmi mást nem fogyaszt, akkor is csak ebből a forgalomból egy kicsit több mint két év alatt elérheti a SA szintet, ami már 23%-os visszatérítést jelent az SV tömegből. A SV a Sales Value angol szónak a rövidítése és termék árának a visszatérítésre szánt részét jelöli, az adott ország pénznemében. Ezt a DXN minden termékre vonatkozóan feltünteti.

Ha nincs új ember, aki csatlakozott hozzám, akkor is fogok pénzt keresni holnap? Igen, a DXN termékei napi használati termékek. A fogkrém, vagy a szappan, vagy a kozmetikai szerek és nem beszélve a kávéról mind olyan termékek, amelyek rendszeresen fogynak, tehát az emberek rendszeresen vásárolják őket. Tehát ha önnek bármilyen kicsi is a csoportja, de van néhány ismerőse, akivel megismertette ezeket a termékeket nem kell aggódnia, az újra és újra megkeresik, hogy vásároljanak.

Van ésszerű termékvisszavásárlási politika? Igen, a DXN cég gyakorlatban alkalmazza a visszavásárlási politikát a törzsvásárlói megelégedettségére. Ezzel egyidőben fontos hangsúlyt fektet arra, hogy a mindig legyen rendelkezésre álló termék és törzsvásárlóknak ne kelljen készleteket halmozni. Ebből adódóan kötelező vásárlás nincs a rendszerben. Továbbá a cég jogos minőségi észrevételeket is kezeli.

Van a cég termékeinek valós piaci értéke? Igen, van. A DXN filozófiája a LOW PRICE, HIGH QUALITY vagyis Magas minőség – alacsony áron. Hogyan lehetséges ez? A filozófia másik eleme a LOW PROFILE, HIGH INCOME vagyis a cég nem keresi a zajos hangulatkeltését, a lehengerlő dizájnt, a minden áron való hivalkodást a cél az, hogy a termékek minőségére összpontosítva magas elégedettséget adjon a vevőinek és magas jövedelmet biztosítson az cselekvő törzsvásárlóinak. A DXN rendszer elérhető bárkinek, bármilyen anyagi vagy háttérrel is rendelkezzen, ne felejtsd el, hogy a cég igazi sikereit olyan országokban alapozta meg ahol napi megélhetés néhány dollár. Ehhez természetesen az is szükséges, hogy a cég teljes vertikum egy kézben legyen a piackutatástól, a fejlesztésen át, a gyártásig és a kereskedelemig, ami egyben a saját piackutatási bázis is. Tehát bárki lehet sikeres ebben a rendszerben, és élvezheti az anyagi függetlenséget és a több szabadidőt, ha a csatalakozást követő időszakban megteszi a szükséges erőfeszítéseket és elvégzi azokat az online vagy ofline feladatokat, amelyek ennek az üzletnek a sajátosságai. Több mint 5 millió törzsvásáról, a világ 160 országól számol be nap, mint nap, hétről hétre kedvező termék tapasztalatiról. Ez a cég igazi vásárló ereje és természetesen ez nem lenne, ha a termékek önmagukban ne képviselnének értéket.

Az embereknek valóban szükségük van megvásárolni a termékeket újra és újra? Igen, a DXN termékei kizárólagosak, egyszere különlegesek és mégis napi fogyasztási cikkek. Ezek élelmiszerek és italok, táplálék kiegészítők, személyes higiéniai és kozmetikai termékek, amelyek sora folyamatosan bővül.

Van-e itt valamilyen hozzáadott érték? Igen, a DXN holdudvarában és törzsvásárlói között rengeteg az orvos, terapeuta és az elmúlt 20 évben rengeteg termék és terápia tapasztalat halmozódott fel, túl azon, hogy a kultúra több ezer éves. Maga az alapító is az alternatív gyógyítás doktora. A törzsvásárlók egy olyan adatbázishoz kapnak hozzáférést, ami filmek és írott anyagok formájában folyamatosan dolgozza fel ezt a tapasztalatot. A cég folyamatosan szervez olyan találkozókat, szemináriumokat ahol 10 meg 20 éve a Ganoderma és a Spirulina vagy a Kordiceps kultúrájában élő tudósok, kutatók és alkalmazók mondják el tapasztalataikat. A DXN egy olyan világba enged betekintést és fizikailag be is enged, ami teljesen más, mint a nyugati fogyasztói kultúra és minőség egy teljesen más alapokra helyezett értékrend.

Csak szerény és normális emberekkel találkoztál az üzlet kapcsán? Igen, elmentem pár rendezvényükre mielőtt döntöttem és azt tapasztaltam, hogy nem volt semmi rongyrázás, fölösleges hivalkodás és az cég boltjában is kedves és segítőkész emberek dolgoznak. Megnéztem pár vezéregyéniség videóját is és azt tapasztalatam, hogy ez egy jó társaság.

Amint látod mind a 10 kérdésre a válasz IGEN, tehát elmondhatjuk, hogy a DXN egy törvényes Direkt Értékesítő Vállalat és érdemes vele üzletelni. Ezen kívül egy különleges termékcsalád birtokosa, ami egy rendkívüli üde minőségi színfolt, a fogyasztó társadalomnak szánt tömegtermékek között. Ami pedig kifejezetten izgalmas, hogy ez az üzlet kihasznál minden XXI. századi vívmányt és kiválóan lehet dolgozni online is benne. A törzsvásárló egyszeri 5.000 forintos regisztráció díjért saját webirodát és web áruházat is kapnak, amit aztán saját blogként is üzemeltethetsz.

Kérlek, merülj el egy kicsit a termék kínálatba, és ha kérdésed van, szívesen állok a rendelkezésedre. Nem titkolt célom, hogy megnyerjelek e remek termékek törzsvásárlójának. Ehhez például összefuthatnánk valahol és egy remek kávé mellett – amit én vinnék – megbeszélhetnénk ezt a lehetőséget.

Mindezeken kívül hamarosan egy egynapos szemináriumot tartanék ebben a témában, ahol jobban ki tudnám fejteni, hogy milyen lehetőségeket kínál neked a DXN és miért lenne jó, ha ebben együtt tudnánk működni.

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on