A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jún

10

Ássunk a mélyére I.

2016.06.10 - péntek

Eddig úgy tudtuk, hogy ami jó az életben az vagy hizlal, vagy erkölcstelen. Hát ez ma már nem igaz! Az a cég, amit én képviselek, a kényeztetés nagymestere és közben egészséges is. A DXN jelenlegi termékpalettája három csoportra osztható: vannak az italok, a táplálkozás kiegészítők és a személyi higiénia/kozmetikumok. Ezek mindegyike kiváló élvezeti értékkel rendelkezik és közben egészséges is.

 

A DXN buli mindig és tipikusan úgy indul, mint egy kiegészítő tevékenység. Azonban ahogy az ember egyre többet tud meg ebből a világból egyre érdekesebb és vonzóbb lesz számára. Az MLM nem kifejezetten csak üzlet, sokkal inkább közösségi életforma és egyéni fejlődés. Mindenkinek van mindenféle deficitje ezen a területen, a rohanó világunk nem támogatja az elmélyülést. Mégis, a hálózatépítés úgy üzlet, hogy közben felértékelődik az emberi kapcsolat és új perspektívák nyílnak meg.

 

Az utóbbi 20 évem azzal telt, hogy szakmát akartam csinálni a takarításból. Az, hogy kiépült a szakmai és vizsgakövetelmény rendszer a betanított takarítótól, a felsőfokú végzettségig, mert, hogy a takarítási munkákat tervezni is kell és a végrehajtást irányítani, nagy siker. Azonban ennek valódi tartalommal megtöltése még hátravan. Az, hogy a takarítási szolgáltatók utolérjék, az eredményeket még várnunk kell egy kicsit. Ezért gondoltam keresek magamnak egy új kihívást.

 

Azt gondolom, hogy szépen haladok, a cél itt sem más, mint szövetségeseket találni és segíteni őket abban, hogy megtaláljuk azokat a közös célokat, amelyek segítenek majd abban, hogy mindenki saját titkos célját is megvalósítsa. Közben persze kialakul egy közösség, ami önmagában is a tevékenység meghatározó értéke.

Az MLM sikere a tiszteletben, rajongásban és másolódásban rejlik. Ha valaki ebbe belevág, eleinte azt kell tudatosítania magában és nyilván készség szinten művelnie, ami másolható, érdemes másolni, mert az ügy szempontjából eredményre vezet. Alapvető igazság, hogy ha az emberek vágynak valamire azt nézik, ki hogyan érte el azt és próbálnak ők is úgy csinálni. Ez minden mozgató rugója, de egyben egy csapda helyzet is.

 

A „csináld utánam” mozgalom azonban rejt néhány veszélyt. Most az elsővel foglalkozom: ez a szakadék problematikája.

 

A szakadék problematikája az, hogy a szponzor életvitele és az új belépő életvitele között nagy a különbség. Ez a különbség lehet anyagi természetű, de lehetnek olyan realitásbeli vagy értékrendi konfliktushelyzetek is, amik nagyon megnehezítik az együttműködést vagy a közös célkijelölést.

 

Ezért az első és alapvető kérdés, hogy miképpen építi fel az ember a hálózatát, mert meghatározó, hogy milyen helyeken legyenek, a csoport szempontjából kulcsembernek számító üzlettársak. A második pedig az, hogy miképpen szervezik meg a belépők képzését, személyiség fejlesztését, mert ez sokszor anyagi és időprobléma. Egyszóval olyan komplex megterhelés, amit a hétköznapi ember nem tud elviselni. Ha erre két dologra nem figyel a szponzor, az emberek gyorsan kilátástalannak vélik a helyzetüket és lemorzsolódnak nem utolsó sorban MLM kritikusok lesznek.

 

Alaphelyzet, hogy az MLM-ben mindenki szponzor és mindenki szponzorált. Ez lényeges mert, már akkor szponzor vagy, amikor még nincs egy embered, sem és ha az előbbiekben említett értékekre nem figyelsz nem is lesz. Tehát ha belépsz, egy hálózatba két dolgot kell tenned, megtapasztalni a terméket, „megtanulni” azt illetve tudatosan figyelni arra, hogy mit csinálsz, mert mostantól kezdve ezen múlik, hogy akarnak-e másolni az emberek vagy nem. Mindeközben pedig folyamatosan szonzorált is vagy...

 

Tehát minden MLM arra épül, hogy van egy fogyasztói klub, ami elsőre a termék miatt kell, hogy vonzó legyen. Ugyanakkor fontos, hogy a klub társadalmán belül kik azok a „kulcsemberek” akiket érdemes követni, utánozni velük egy légtérben lenni. Az MLM éltető ereje pedig éppen ez, a közösségen belüli fejlődés és integráció. Ez a harmadik legfontosabb emberi szükséglet a fiziológiai és a biztonság után. Sőt egyes szakértők azt is mondják, hogy egy szubkultúrába vagy egy szakosodott közösségbe való integráció alapvetően biztonságszükségleti kérdés. Ha ez igaz, akkor egy fokkal komolyabb ez a kérdés. Ugyanis itt olyan specifikus ismeretek és készségek szerezhetőek meg és olyan a légkör, ami rendkívül hatékonyan támogatja az egyéni változást, a fejlődést.

 

 

Természetesen az is kritikus kérdés, hogy mi a polgár realitása önmagáról? Mit gondol, hogy hol tart a tudatosodásban, mit tud a belső motivációk felébresztésének lehetőségiről? Mennyire céltudatos tervező, vagy esetleg mi gondol egyáltalán a célok és tervek jelentőségéről?

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on