A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

6

Honnan tudod, hogy érdemes-e...

2016.07.06 - szerda

Honnan lehet tudni, hogy, érdemes-e egy ilyen céggel hosszú távon foglalkozni? Hát, ha az nem elég, hogy 24-ik, akkor azt talán mond valamit, hogy 20 éves, 160 országban van jelen, Magyarországon 7 éve és én illetve hát a családom több mint fél éve fogyasztjuk a termékeit és elmondhatom, hogy kiválóak.

Az okosok azt mondják, 10 szempontot kell megnézni, ha egy MLM céggel kezdeni akarsz valamit. Ha mind a tíz kérdésre igen a válasz, akkor érdemes belevágni, mert szinte biztosított a siker. Én is megfogalmaztam ezeket a kérdéseket:

Van-e valamilyen termék a rendszerébe? Igen, a DXN rendszerében több mint 100 saját gyártású és több féle kiváló minőség tanúsítvánnyal ellátott termék található, amelyeket a cég Malajziai központjában környezetbarát és fentartható módon gyárt. A termékek elsősorban több féle gyógyhatású gomba, alga és más gyógynövény alapú termékek, mint élelmiszerek, italok, táplálék kiegészítők, személyi higiéniai termékek, kozmetikumok. A kínálat folyamatosan bővül.

A cég a termékforgalomra térít vissza és nem a belépésre? Igen, a DXN csak és kizárólag a termékvásárlások után térít vissza a minősített törzsvásárlóinak (a minősítéses követelménye 100 PV/hónap). A PV a Point Value angol kifejezés rövidítése, ami pontértéket jelent. A DXN belső rendszere pontérték alapján tartja nyilván a különböző törzsvásárlói csoportok termékforgalmát és ez az alapja a különböző minősítéseknek (poziciók), amelyek után az adott törzsvásárló egyre nagyobb visszatérítéseket kap. A cég törzsvásárló regisztrálásra nem fizet semmiféle jutalékot, jutalék csak és akkor keletkezik, ha valaki regisztrál és terméket vásárol. A cég alapvető üzletpolitikája a törzsvásárlókra épül és nagyon fontos, hogy ők elégedett és márkahű vásárlók legyenek. Azt, hogy aztán néhányukból a termék nagykövete válik, a „csak” hab a tortán.

A vállalat elsősorban termékeket szándékszik eladni és nem pozíciókat? Igen, a DXN termékalapú MLM üzlet, tehát a törzsvásárlónak minél nagyobb a saját, és a csoportjában lévő törzsvásárlók forgalma, annál jobb pozícióba kerül. Nagyon fontos, hogy a PV forgalmam folyamatosan halmozódik, azt a törzsvásárló soha nem veszíti el. Ha a törzsvásárló és az általa beszerzett törzsvásárlók forgalma egy adott pillanatban átlépi a 4.500 PV pontot, akkor a törzsvásárlót már STAR AGENTNEK (SA) nevezik. Ezt egyszerűen lefordítva azt jelenti, hogy neki köszönhetően kb. 400 ember vásárolta meg a napi egy egészséges kávéját, vagy 33 ember egy éven át, minden nap ivott gyógynövény kivonattal dúsított kávét legalább egyszer. E szint felett még további szintek sokasága van, ami motivációs alapot képezz arra, hogy a SA nem hagyja abba a termékek népszerűsítését.

Nincs összefüggés a csatlakozók száma és a megkeresett pénz mennyisége között? Igen, a jutalék mértéke csak a forgalmazott termékmennyiségtől függ. Egy havi adag Spirulina például 20 PV értékű, a mi családunkéban csak a szűk család 8 dobozzal fogyaszt el minden hónapban, ami már önmagában 160 PV, ami azt jelenti, hogy ha valaki semmi mást nem fogyaszt, akkor is csak ebből a forgalomból egy kicsit több mint két év alatt elérheti a SA szintet, ami már 23%-os visszatérítést jelent az SV tömegből. A SV a Sales Value angol szónak a rövidítése és termék árának a visszatérítésre szánt részét jelöli, az adott ország pénznemében. Ezt a DXN minden termékre vonatkozóan feltünteti.

Ha nincs új ember, aki csatlakozott hozzám, akkor is fogok pénzt keresni holnap? Igen, a DXN termékei napi használati termékek. A fogkrém, vagy a szappan, vagy a kozmetikai szerek és nem beszélve a kávéról mind olyan termékek, amelyek rendszeresen fogynak, tehát az emberek rendszeresen vásárolják őket. Tehát ha önnek bármilyen kicsi is a csoportja, de van néhány ismerőse, akivel megismertette ezeket a termékeket nem kell aggódnia, az újra és újra megkeresik, hogy vásároljanak.

Van ésszerű termékvisszavásárlási politika? Igen, a DXN cég gyakorlatban alkalmazza a visszavásárlási politikát a törzsvásárlói megelégedettségére. Ezzel egyidőben fontos hangsúlyt fektet arra, hogy a mindig legyen rendelkezésre álló termék és törzsvásárlóknak ne kelljen készleteket halmozni. Ebből adódóan kötelező vásárlás nincs a rendszerben. Továbbá a cég jogos minőségi észrevételeket is kezeli.

Van a cég termékeinek valós piaci értéke? Igen, van. A DXN filozófiája a LOW PRICE, HIGH QUALITY vagyis Magas minőség – alacsony áron. Hogyan lehetséges ez? A filozófia másik eleme a LOW PROFILE, HIGH INCOME vagyis a cég nem keresi a zajos hangulatkeltését, a lehengerlő dizájnt, a minden áron való hivalkodást a cél az, hogy a termékek minőségére összpontosítva magas elégedettséget adjon a vevőinek és magas jövedelmet biztosítson az cselekvő törzsvásárlóinak. A DXN rendszer elérhető bárkinek, bármilyen anyagi vagy háttérrel is rendelkezzen, ne felejtsd el, hogy a cég igazi sikereit olyan országokban alapozta meg ahol napi megélhetés néhány dollár. Ehhez természetesen az is szükséges, hogy a cég teljes vertikum egy kézben legyen a piackutatástól, a fejlesztésen át, a gyártásig és a kereskedelemig, ami egyben a saját piackutatási bázis is. Tehát bárki lehet sikeres ebben a rendszerben, és élvezheti az anyagi függetlenséget és a több szabadidőt, ha a csatalakozást követő időszakban megteszi a szükséges erőfeszítéseket és elvégzi azokat az online vagy ofline feladatokat, amelyek ennek az üzletnek a sajátosságai. Több mint 5 millió törzsvásáról, a világ 160 országól számol be nap, mint nap, hétről hétre kedvező termék tapasztalatiról. Ez a cég igazi vásárló ereje és természetesen ez nem lenne, ha a termékek önmagukban ne képviselnének értéket.

Az embereknek valóban szükségük van megvásárolni a termékeket újra és újra? Igen, a DXN termékei kizárólagosak, egyszere különlegesek és mégis napi fogyasztási cikkek. Ezek élelmiszerek és italok, táplálék kiegészítők, személyes higiéniai és kozmetikai termékek, amelyek sora folyamatosan bővül.

Van-e itt valamilyen hozzáadott érték? Igen, a DXN holdudvarában és törzsvásárlói között rengeteg az orvos, terapeuta és az elmúlt 20 évben rengeteg termék és terápia tapasztalat halmozódott fel, túl azon, hogy a kultúra több ezer éves. Maga az alapító is az alternatív gyógyítás doktora. A törzsvásárlók egy olyan adatbázishoz kapnak hozzáférést, ami filmek és írott anyagok formájában folyamatosan dolgozza fel ezt a tapasztalatot. A cég folyamatosan szervez olyan találkozókat, szemináriumokat ahol 10 meg 20 éve a Ganoderma és a Spirulina vagy a Kordiceps kultúrájában élő tudósok, kutatók és alkalmazók mondják el tapasztalataikat. A DXN egy olyan világba enged betekintést és fizikailag be is enged, ami teljesen más, mint a nyugati fogyasztói kultúra és minőség egy teljesen más alapokra helyezett értékrend.

Csak szerény és normális emberekkel találkoztál az üzlet kapcsán? Igen, elmentem pár rendezvényükre mielőtt döntöttem és azt tapasztaltam, hogy nem volt semmi rongyrázás, fölösleges hivalkodás és az cég boltjában is kedves és segítőkész emberek dolgoznak. Megnéztem pár vezéregyéniség videóját is és azt tapasztalatam, hogy ez egy jó társaság.

Amint látod mind a 10 kérdésre a válasz IGEN, tehát elmondhatjuk, hogy a DXN egy törvényes Direkt Értékesítő Vállalat és érdemes vele üzletelni. Ezen kívül egy különleges termékcsalád birtokosa, ami egy rendkívüli üde minőségi színfolt, a fogyasztó társadalomnak szánt tömegtermékek között. Ami pedig kifejezetten izgalmas, hogy ez az üzlet kihasznál minden XXI. századi vívmányt és kiválóan lehet dolgozni online is benne. A törzsvásárló egyszeri 5.000 forintos regisztráció díjért saját webirodát és web áruházat is kapnak, amit aztán saját blogként is üzemeltethetsz.

Kérlek, merülj el egy kicsit a termék kínálatba, és ha kérdésed van, szívesen állok a rendelkezésedre. Nem titkolt célom, hogy megnyerjelek e remek termékek törzsvásárlójának. Ehhez például összefuthatnánk valahol és egy remek kávé mellett – amit én vinnék – megbeszélhetnénk ezt a lehetőséget.

Mindezeken kívül hamarosan egy egynapos szemináriumot tartanék ebben a témában, ahol jobban ki tudnám fejteni, hogy milyen lehetőségeket kínál neked a DXN és miért lenne jó, ha ebben együtt tudnánk működni.

jún

10

Ássunk a mélyére I.

2016.06.10 - péntek

Eddig úgy tudtuk, hogy ami jó az életben az vagy hizlal, vagy erkölcstelen. Hát ez ma már nem igaz! Az a cég, amit én képviselek, a kényeztetés nagymestere és közben egészséges is. A DXN jelenlegi termékpalettája három csoportra osztható: vannak az italok, a táplálkozás kiegészítők és a személyi higiénia/kozmetikumok. Ezek mindegyike kiváló élvezeti értékkel rendelkezik és közben egészséges is.

 

A DXN buli mindig és tipikusan úgy indul, mint egy kiegészítő tevékenység. Azonban ahogy az ember egyre többet tud meg ebből a világból egyre érdekesebb és vonzóbb lesz számára. Az MLM nem kifejezetten csak üzlet, sokkal inkább közösségi életforma és egyéni fejlődés. Mindenkinek van mindenféle deficitje ezen a területen, a rohanó világunk nem támogatja az elmélyülést. Mégis, a hálózatépítés úgy üzlet, hogy közben felértékelődik az emberi kapcsolat és új perspektívák nyílnak meg.

 

Az utóbbi 20 évem azzal telt, hogy szakmát akartam csinálni a takarításból. Az, hogy kiépült a szakmai és vizsgakövetelmény rendszer a betanított takarítótól, a felsőfokú végzettségig, mert, hogy a takarítási munkákat tervezni is kell és a végrehajtást irányítani, nagy siker. Azonban ennek valódi tartalommal megtöltése még hátravan. Az, hogy a takarítási szolgáltatók utolérjék, az eredményeket még várnunk kell egy kicsit. Ezért gondoltam keresek magamnak egy új kihívást.

 

Azt gondolom, hogy szépen haladok, a cél itt sem más, mint szövetségeseket találni és segíteni őket abban, hogy megtaláljuk azokat a közös célokat, amelyek segítenek majd abban, hogy mindenki saját titkos célját is megvalósítsa. Közben persze kialakul egy közösség, ami önmagában is a tevékenység meghatározó értéke.

Az MLM sikere a tiszteletben, rajongásban és másolódásban rejlik. Ha valaki ebbe belevág, eleinte azt kell tudatosítania magában és nyilván készség szinten művelnie, ami másolható, érdemes másolni, mert az ügy szempontjából eredményre vezet. Alapvető igazság, hogy ha az emberek vágynak valamire azt nézik, ki hogyan érte el azt és próbálnak ők is úgy csinálni. Ez minden mozgató rugója, de egyben egy csapda helyzet is.

 

A „csináld utánam” mozgalom azonban rejt néhány veszélyt. Most az elsővel foglalkozom: ez a szakadék problematikája.

 

A szakadék problematikája az, hogy a szponzor életvitele és az új belépő életvitele között nagy a különbség. Ez a különbség lehet anyagi természetű, de lehetnek olyan realitásbeli vagy értékrendi konfliktushelyzetek is, amik nagyon megnehezítik az együttműködést vagy a közös célkijelölést.

 

Ezért az első és alapvető kérdés, hogy miképpen építi fel az ember a hálózatát, mert meghatározó, hogy milyen helyeken legyenek, a csoport szempontjából kulcsembernek számító üzlettársak. A második pedig az, hogy miképpen szervezik meg a belépők képzését, személyiség fejlesztését, mert ez sokszor anyagi és időprobléma. Egyszóval olyan komplex megterhelés, amit a hétköznapi ember nem tud elviselni. Ha erre két dologra nem figyel a szponzor, az emberek gyorsan kilátástalannak vélik a helyzetüket és lemorzsolódnak nem utolsó sorban MLM kritikusok lesznek.

 

Alaphelyzet, hogy az MLM-ben mindenki szponzor és mindenki szponzorált. Ez lényeges mert, már akkor szponzor vagy, amikor még nincs egy embered, sem és ha az előbbiekben említett értékekre nem figyelsz nem is lesz. Tehát ha belépsz, egy hálózatba két dolgot kell tenned, megtapasztalni a terméket, „megtanulni” azt illetve tudatosan figyelni arra, hogy mit csinálsz, mert mostantól kezdve ezen múlik, hogy akarnak-e másolni az emberek vagy nem. Mindeközben pedig folyamatosan szonzorált is vagy...

 

Tehát minden MLM arra épül, hogy van egy fogyasztói klub, ami elsőre a termék miatt kell, hogy vonzó legyen. Ugyanakkor fontos, hogy a klub társadalmán belül kik azok a „kulcsemberek” akiket érdemes követni, utánozni velük egy légtérben lenni. Az MLM éltető ereje pedig éppen ez, a közösségen belüli fejlődés és integráció. Ez a harmadik legfontosabb emberi szükséglet a fiziológiai és a biztonság után. Sőt egyes szakértők azt is mondják, hogy egy szubkultúrába vagy egy szakosodott közösségbe való integráció alapvetően biztonságszükségleti kérdés. Ha ez igaz, akkor egy fokkal komolyabb ez a kérdés. Ugyanis itt olyan specifikus ismeretek és készségek szerezhetőek meg és olyan a légkör, ami rendkívül hatékonyan támogatja az egyéni változást, a fejlődést.

 

 

Természetesen az is kritikus kérdés, hogy mi a polgár realitása önmagáról? Mit gondol, hogy hol tart a tudatosodásban, mit tud a belső motivációk felébresztésének lehetőségiről? Mennyire céltudatos tervező, vagy esetleg mi gondol egyáltalán a célok és tervek jelentőségéről?

jún

7

DXN 300 PPV Privileg Klub

2016.06.07 - kedd

A DXN létrehozta a 300 PPV Klub-ot!

 

 

Legyél te is a klub tagja és élvezd a tagság előnyeit!

 

 

 

 

 

Hogyan csatlakozhatsz a DXN 300 PPV Klub-hoz?

 

 

 

Csak annyit kell tenned, hogy legalább 300 PPV (személyes pontérték) értékben vásárolsz havonta. Automatikusan tag leszel, ha 3 egymást követő hónapon keresztül teljesíted ezt a feltételt. Ahhoz, hogy fenntartsd a tagságod, minden hónapban teljesítened kell a 300 PPV-t (személyes pontérték)

 

 

 

 

 

Milyen előnyökre teszek szert, ha tagja vagyok a klubnak?

 

 

- egyedi termék promóciók

 

 

- egyedi kedvezmények:

 

 

- egyedülálló kedvezményt kaphatsz a barcelonai III. Vezetőképző Tábor árából

 

 

- tesztelhetsz új termékeket, melyek később lesznek bevezetve az európai piacon

 

 

- publikálva lesznek a 300 PPV Klub tagjai az intranetben és az új – májusban megjelenő - európai DXN Magazinban

 

 

- a kedvezmények és az előnyök továbbra is a DXN által kerülnek kihirdetésre, az intranet felületén

 

 

 

 

 

Csatlakozhatok a klubhoz később is?

 

 

Igen, automatikusan csatlakozol bármikor, amikor 3 hónapra visszamenőleg teljesítettél 300 PPV-t havonta.

 

 

 

 

 

Mi történik, ha már tag vagyok, de nem teljesítettem a 300 PPV-t az adott hónapban?

 

 

Ebben az esetben a tagságod törölve lesz, és attól az időtől aktiválódik újra, ha újra 3 egymást követő hónapban teljesítetted a 300 PPV-t.

 

 

 

 

 

Légy a klub tagja te is és élvezd az előnyeit!

máj

8

A kávé helyzete és pozicionálása

2016.05.08 - vasárnap

Tavaly októberig a kávé különösen nem izgatott. Azonban amikor el kezdtem foglalkozni a DXN elgondolással, hirtelen érdekes lett. Igy hát el kezdtem figyelni mi is a helyzet a kávéval, hogy és hány helyen kínálják és kit céloznak vele. Nagyon gyorsan rájöttem, hogy a kávé egyben élvezet és szimbólum és sokszor a körítés többet jelent, mint maga az ital.

 

A kávéház kultúra

 

Az emberek társas lények és egy kávé közben beszélgetni egy jó hangulatú helyen, több mint gondolatok és ötletek cseréje, az maga a lét boldogsága. Nyilván fontos a kávé minősége, de ilyenkor nem biztos, hogy azon van a hangsúly.

 

A kávék rangsora

 

A kávéfőzők versenyében nagy a tolongás és a beruházási értékek is széles skálán mozognak. Azonban önmagában egy drága kávéfőző nem garancia semmire. A „kotyogó” évtizedekig kiszolgálta az igényeket és hát egyes kávéházakban milliós csodákat is láthatunk, miközben a kávé alapjaiban majdnem ugyanaz. Persze az is lehet, hogy a drága kávéfőző után már nem jut pénz igazi kávéra. Nyilván vannak fájt fülűek is…

 

Instant kontra főzött kávé

 

Most jutott eszembe, hogy azért mégiscsak volt idő, amikor nagyon közel voltam a kávéhoz. Ez a 80-as évek elején volt a román hadseregben. Amikor Tordán állomásoztam, volt helyi kávéfőzési szokás, ami egészen érdekes volt. Ott a kávét úgy főztek, hogy volt egy kerámia edény, aminek az alján volt két luk és oda be volt fogva két réz vagy acéllemez, amit aztán közvetlenben rákötöttek a 220-ra. Ez egy brutális cucc volt, pillanatok alatt elektrolízissel olyan kávét főzött, hogy volt egy ujjnyi hab is rajta. Nyilván ennek meg volt a szakmai és a szertartás része is és mivel éjjelente térképeket rajzoltunk, tonnaszám főtt le az ilyen kávé, amit én egy idő után már nem ittam, mert pusztán az illata elég volt az ébrenléthez.

 

Soha nem vizsgálta senki, hogy ez a fajta „török” kávé mennyire volt egészséges vagy nem, és ott alapvetően ez volt a bevett szokás. Mivel a városban volt egy olyan gyár, ami azokat kerámia szigetelőket gyártotta, amit a fa villanyoszlopokon használtak, az alapanyag rendelkezésre állt és fusiba gyártották ezeket a kancsókat.

 

Mindezekkel szemben persze vannak hipermodern gépezetek, amikkel ténylég nagyon szuper kávékat tudnak előállítani és lényeges persze a pörkölés is és nem utolsó sorban a körítés, a helyszín.

 

Na de mit nyújthat ezekkel szemben egy kis zacskó azonnal oldódó kávé?

 

A minimumot és a maximumot egyszerre. Egyrészt a tasak mögött a világ legfejlettebb élelmiszeripari technológiája áll, ami ipari mennyiségben és a termék jellegéből adódóan a lehető legjobb minőségben állítja elő az italt, aminek aztán szofisztikált technológia követ arra, hogy kivonja belőle a vizet, hogy végül maradjon néhány gramm por (csupán 4,5 gramm 3 dl. presszó kávéhoz), amiből aztán melegvíz hozzáadásával újra előállítható legyen a csodás nedű.

 

Fontos dolog a tudat

 

Az a tudat, hogy egyrészt maga az arabica kávé, másrészt a ganoderma kiegészítő egy olyan keveréket alapoz meg, ami aztán még további pluszokkal látható el, mint a növényi eredetű tejszín, vagy a nádcukor, vagy kakaó, vagy a ginszeng vagy a maca, önmagában már elég lehetne. Azonban ehhez társul az is, hogy mindez a lehető leggazdaságosabb és egyben környezetbarát megoldás.

 

Mind ezek mellett az íze is meseszerű és még egészséges is

 


Kell-e még valami?

máj

4

Mi az, ami kézzel fogható?

2016.05.04 - szerda

Az MLM egy olyan versenypálya, ahová bárki beléphet, és ahol bárkinek van esélye, amennyiben beismeri, hogy bármilyen előélete is volt addig, itt újabb dolgok vannak, amiket meg kell tanulni.

 

Na de mit?

 

Gondoljunk csak az értékrend cikkre, a tanulás legősibb formája a megtapasztalás. Ha megtapasztaltam, vagy többször megtapasztalom, akkor valószínű már meg tudom ismételni. Amikor pedig már én magam csinálom, újabb szempontok is felmerülnek és lehet, hogy egy újabb tapasztalat még további segítséget ad.

Van azonban ennél is tovább. A saját tapasztalatok értelmezése és az előző generációk tapasztalatainak feldolgozása eredményezi azon törvényszerűségek tudatosulását, amik majd akkor segítenek, ha valami olyant kell csinálni, amivel kapcsolatban sem nekünk, sem senki másnak nem volt tapasztalata.

 

Az MLM tehát azért izgalmas tevékenység és tanulási tér, mert egyrészt nincs a köztudatban, hogy ez valamiféle szakma lenne, amihez szaktudás kellene és másrészt pedig nincs egységes módszer sem arra, hogy a sokféle tapasztalatot miképpen lehet szintetizálni. Ugyanis itt a preferált tanítások a sikeres emberek tapasztalatai. Ugyanakkor nem is biztos, hogy ebből érdemes lenne szakmát csinálni, mert akkor megmerevedne valamilyen szinten az egész tudásrendszer és lehet, hogy nagyon technikaivá is válna, és ezzel eltűnne minden varázsa, amit az üzletben résztvevő személyiségek kölcsönöznek neki.

 

Mélyebbre ásva, tanulni kell, és fejlődni is emberileg. Ki kell bontakoznia egy követhető személyiségnek, aki viszont tisztában van az összes eszközzel és tudja, hogy adott esetben melyiket a légcélszerűbb használni. Azonban technika nem nyomhatja el az embert, az emberséget, a jó hangulatot, a spontaneitásból és kreativitásból származó élményeket. Egyszóval ez nem egy gályarabság, sokkal inkább életforma.

 

Az emberi kapcsolatok a XXI. században

 

Az MLM of line biznisznek indult, de manapság az on line új utakat nyitott, az információ terjesztésére. Ezért aztán ez is egy új tudás, ami belépett a szakmai körbe. A digitális írástudás, a tájékozódás a virtuális világban szerves részei a „szakmának”, tehát sok minden automatizálódhat és a személyes kapcsolatok sokkal inkább lényegre törőek lehetnek. Ez a honlap például tartalmaz minden szükséges információt ahhoz, hogy belépj a rendszerbe és megtedd az első lépéseket, informálódj és akár vásárolj. Ha ezt megteszed, máris lesz néhány őrangyalod!