A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Néha előfordul az emberrel, hogy azt mondja lép egy nagyot, vagy elindul egy másik irányba is. Tudományosan azt szokták mondani kilép a komfortzónájából.

 

Velem is ezt történt 2015 szeptember végén, amikor egy kedves ismerősöm megkeresett egy termékkel és annak üzleti ajánlatával. A termék jó volt, az üzlet sem tűnt rossznak, de mégis valami ott motoszkált a fejemben, hogy nem biztos, hogy jó lesz ez. Így hát elkezdem kutakodni.

 

Természetesen ezzel egy időben a termékből vettem egy dobozzal és egy egyszerű piackutatást is végeztem ismeretségi körben. Nekem ízlett a kávé, merthogy egy különleges kávéról volt szó.

 

Közben a piackutatás azt hozta ki, hogy hoppá van itt még más is a piacon. Ekkor már nagyon kezdett érdekelni, hiszen ha egy piacon van konkurencia, akkor az értékes lehet a termék. A kutatást újabb minták vásárlása követte és most már nem tudom, hogy teljesen objektív volt a döntés, vagy vegyült szubjektív elemekkel, de aztán néhány videót követően egyszer csak itt találtam magam, tele ambícióval és kihívásra készen.

 

52 éves vagyok, alaklamzott környezetkutató, környezettisztítás (technológia) szakirányon és az utóbbi közel 30 évet a takarítóiparban töltöttem. Végig jártam a ranglétrát egészen az alapoktól kezdtem és mindenbe belekóstoltam. Az elmúlt 10 évet feleségemmel, aki andragógus a képzésnek szenteltem és ez egy valódi nagy siker volt, mert 10 év alatt sikerült létrehozni majdnem mindent, ami egy szakma képzéséhez szükséges. 2004-ben a takarítás még nem volt államilag elismert szakma, 2005-ban az lett és tíz év alatt kiépült a komplett rendszer, beleértve ebbe a főiskolai végzettséget is. Ma már a szakma neve Tisztítás-technológia és kiépült egy szakmai hierarchia, amit a következő 10 évben kell megszilárdítani. Az 10 éves projekt koronája pedig az volt, hogy 2014 franciaországi Lille-ben szervezett EuroSkills szakmai bajnokságon a Magyar csapatnak egyéniben és csapatban is sikerült aranyérmet hoznia. Ma is tanulók, tantitok és képzőket készítek fel, 17 éve képzem takarításmenedzsmentből, a BME Mérnők továbbképző Intézet létesítménygazdálkodó hallgatóit. Feleségem 50 éves és ma is tanul, ha nagy lesz művészetterapeuta lesz. Nem tudjuk mit hoz majd az élet, de emberekkel foglalkozni, lehetőségeket adni, támogatást nyújtani a teljesítmény eléréséhez mindig is piacképes foglalkozás marad.

 

Miért vágtunk ebbe bele?

 

Mert voltak rossz és jó MLM tapasztalataink. Voltak rossz és voltak nagyon jó szponzoraink, akikre ma is csak szeretettel tudok gondolni. Azonban akkor nem jött össze. Lehet találni okot, meg lehet ideologizálni a helyzetet, de azt gondolom, hogy a rossz tapasztalat mindig akkor jön, ha az ember nem elég rutinos, nem tanulja meg idejében azt, amire éppen szükség van, nem képes magát 100%-ban elkötelezni, egyszóval a múltban erre még nem voltunk felkészülve.

 

A takarítási projekt nem fejeződött be, a cégemet ugyan eladtam, de mai napig is aktív részese vagyok vezető szakértőként. Kutatok és fejlesztek, blogot írok a témában és a szakmai szövetségben is aktív szerepet játszom. Ugyanakkor ma már nem minden gondolatom e körül forog, ma már képes vagyok más felé is figyelni. Sok elképzelésem van, sok mindent félretettem a későbbi évekre és azt gondolom, hogy a következő 5 év végén egy újabb nagy projekt mérföldkövéről számolhatok be.

 

Remélem, hogy a mi életpályánk ösztönöz másokat is arra, hogy megpróbálják megvalósítani önmagukat. Aztán, hogy ez hól, milyen területen sikerül, az teljesen mindegy. A lényeg az emberi kapcsolatokban van.

 

Légy boldog és egészséges!

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on